After Work i Göteborg


Urval av restauranger som har After Work i Göteborg
Babar & Restaurang, Brasserie Lipp, Bryggeriet, Caleo, Café Soup n Bagel The Flying Barrel, The Golden Days, Hard Rock Cafe, Mediterranean Restaurant & Bar, Incontro, Norda Bar & Grill, Parken, Smaka, The Rose & Crown, Lilla London, Mimolett, Whoopsi Daisy, Park Aveny Café, The Rose & Crown, Franska Hörnet, Notting Hill, La Sombrita, Kings Head, Excet med flera.

Det finns fler restauranger och krogar än de vi har listat ovan som erbjuder After Work (AW). I Göteborg finns det en hel del ställen kring Avenyn som kör after work, liksom restauranger i andra delar av staden. Lite generell information om After Work:

Buffémat och billigare öl

På After Worken äter du ofta plockmat eller tar mat från ett mindre buffébord för ett fast pris. Ibland ingår det en öl eller ett glas vin i priset annars är det brukligt att en viss sort öl och/eller vin säljs till ”billigt” afterwork-pris. Det förekommer även att det bara är nedsatt pris på drickat från baren.

Fredag är afterwork-dagen

Den absolut vanligaste dagen för After Work är fredagar. Flera restauranger kör AW med start klockan 16.00. Vi går ut med kollegorna på jobbet och rundar av veckan i en avslappnad miljö. After Work är ett kul och avslappnat sätt att umgås. Varför inte föreslå för kollegorna på jobbet att ni går på After Work regelbundet. Kanske kan ni göra upp att ni går ut och umgås en fredag i varje månad eller liknande. Med ett rullande schema kan ni också växla ställe och känna in atmosfären på flera av stans restauranger – och kanske upptäcka nya favoritställen. Vanligtvis brukar man inte behöva reservera bord utan istället är det först till kvarn som gäller. Flera av restaurangerna är populär så kom gärna i god tid för att få ett bord och sittplats – speciellt om ni är ett stort sällskap som går ut.

Öl - en populär dryck på After Work